A digitális nyomtatás során a kiadványszerkesztő programok által előkészített termék a számítógépről közvetlenül a digitális nyomógépre kerül ezáltal a folyamatból kimarad a film és nyomólemez készítése.

A RoPrint digitális gépei kombinált megoldást jelentenek. Megrendelőink a színes eljárás igényességét és a fekete-fehér módszer olcsósságát ötvözve tetszés szerinti kiadványokat készíthetnek, akár egyetlen példányban, néhány óra alatt.

A kiadványok igen alacsony példányszámban is gazdaságosan elkészíthetőek: igény szerint borítóval, színes vagy fekete-fehér belívekkel, fóliázva, irkafűzve, spirálozva vagy ragasztókötve. Ezzel korábban elképzelhetetlen területeken is alkalmazhatóvá válik az igényes nyomdatechnika. Mód nyílik bemutató szériák, termékismertetők, kézikönyvek készítésére, saját tervezésű meghívók, plakátok, falinaptárak nyomtatására.
Az általunk üzemeltetett berendezés gyors átfutási időt - sürgős esetekben akár néhány órát - tesz lehetővé. Ezáltal még az utolsó pillanatban elkészülő szórólapok, konferenciaanyagok, névkártyák is kinyomtathatók, illetve gyors utánnyomások rendelhetők.
Egy kiadvány bizonytalan piaci fogadtatása esetén elegendő - mintegy piacfelmérésként - 50-100 példányt digitális úton kinyomtatni, tehát nem kell hatalmas összegeket befektetni nagy mennyiségű, ofszet technológiával készült termékekbe. Ezáltal lényegesen csökken a kockázat és forgatható pénzeszközök szabadulnak fel.
Minden kiadvány naprakész, hiszen adatai az utolsó percig változtathatóak.

 

Típus: Színes / Fekete Sebesség (FF/Sz) / perc
Xerox Color 560 Színes 60 / 50
Xerox Docucolor 252 Színes 60 / 50
Ricoh Aficio 1045 FF - /45
Canon ImagePROGRAF 8300 plakátnyomtató Színes 44" szélesség  
Kötészeti gépeink:    
Ragasztókötő-gép (Planax Perfect Binder FII)
Fém-, műanyag spirálozó gép (Renz+Ibico)
Tűzőgép (+Omega kapcsozó fej) (Rapid 106)
Vágógép (Maxima MM58-2)
Bígelő- perforálógép
Hajtógatógép

 

 

 

 

Copyright © 2011 RoPrint Bt. Minden jog fenntartva!
Az oldalon található tartalmak és webes tartalom szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek tulajdonjogát a RoPrint Bt. és/vagy más cég birtokolja.