A Digtális nyomtatással ma már kiváltható a kis példányszámú munkánál az ofszet gép használata. Saját tapasztalatunk szerint (munka típustól függően) 500 és 1000 A/3-as ív körül mozog az az határ ahol a két technológia termékára találkozik.
A kis példányszámú munkákat digitális nyomógépeinken készítjük így Ön nem csak olcsóbban kapja meg, hanem lényegesen rövidebb idő alatt is hozzájuthat a késztermékhez, ofszet minőségben!

Digitális gépeink a Csaba utcai telephelyünkön vannak beüzemelve, ami lehetővé teszi az igen rövid átfutási idejű munkák elkészítését is. Sürgős esetekben lehetőség van a munka elkészültét a "helyszínen" megvárni.

A digitális nyomtatás 2003-as bevezetése óta nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos technológiai fejlesztésre, mivel az iparág az elmúlt időszakban évről-évre újabb megoldásokkal örvendeztetett meg minket. Legújabb fejlesztésünk a Xerox Color560-as gépünk, melyet 2011 decemberében állítottunk termelésbe, a meglévő Xerox Docucolor 252-es gépünk mellé.

A Xerox Color 560-as gépünk a Xerox legújabb fejlesztésű FreeFlow nevű RIP-jével működik ami kiemelkedő színkezelési rendszert és ezáltal kivételes minőséget produkál minden médián.

 

 

 

Referenciáink:

 
   

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2011 RoPrint Bt. Minden jog fenntartva!
Az oldalon található tartalmak és webes tartalom szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek tulajdonjogát a RoPrint Bt. és/vagy más cég birtokolja.